Het GildeLab is een klein gemeenschapsgericht duurzaam atelier, waar iedereen samen tot bloei komt...
︎
︎

Onze visie


Een duurzame toekomst voor zowel vrouwen met een afstand tot werk als kleine mode-/lifestylemerken in Amsterdam.

Onze missie


Onze sociale missie is om voor vrouwen een brug te slaan naar toekomstig werk, en tegelijkertijd om ethische merken te ondersteunen. We bieden vrouwen een veilige omgeving, waar ze professionele vaardigheden op kunnen doen, en ook werkervaring en het zelfvertrouwen om in commerciële mode/lifestyle productie te gaan werken. We geven ook professioneel advies aan kleine, ethische merken en helpen ze concurrerend te produceren. Op deze manier creëren we een duurzamere toekomst voor zowel onze trainees en onze klanten.

We bereiken dit door...


︎
︎

  • Een veilig lab te bieden aan vrouwen in onze buurt en een creatieve gemeenschap te vormen, binnen de vier muren van de studio en daarbuiten, door open dagen en workshops.
  • Vertrouwen geven om de werkplek te betreden door productie, professionele en integratievaardigheden aan te bieden.
  • Faciliteren van on-the-job training en tegelijkertijd zorgen voor kwaliteitsgestuurde, lokale productieontwikkeling en productie tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding.
  • Begeleiden van onze klanten, kleine duurzame merken, door hen te helpen met het productieproces en de opstartvaardigheden die nodig zijn om vandaag de dag te overleven als mode-/lifestylemerk.


GildeLab teamJenny Sinton
Stichting manager
Samra Halli
Atelier manager
TBC
Marketing Intern
Channa  De Mooij
Baancoach
Raad van bestuur


Mark Nijenhuis
Angela KilcoyneVertrouwenspersoon
Desteny
Haller-Wijngaarden


Onze Partners