Wij helpen je de brug te slaan naar je toekomstige baan…

Vrijwilliger Lab 


Bij het Vrijwilliger Lab werken we met jouw aan je volgende professionele stap. GildeLab zorgt ervoor dat je professionele kennis, ervaring en vaardigheden ontwikkelt die relevant zijn voor je werk, maar ook voor je persoonlijke ontwikkeling. Als vrijwilliger werk je met trainers, klanten en gelijkgestemde collega's aan projecten en activiteiten die gericht zijn op zelfontwikkeling in deze gebieden.
︎
︎

On the job training


GildeLab werkt samen met meerdere nieuwe en gevestigde duurzame/sociale merken binnen de mode/llifestyle branche, waardoor je waardevolle leer- en werkvaardigheden kunt ontwikkelen. Bij deze trainingsmethode ga je van het ene project naar het andere, om zo waardevolle inzichten, kennis en ervaring op te doen bij allerlei verschillende opdrachten.
Bij elke nieuwe opdracht word je door onze ateliermanager stap voor stap getraind, en ontvang je feedback die je helpt bij je persoonlijke ontwikkeling in een werkomgeving. Elke klant/merk waarmee je werkt komt als ervaring op je CV en wordt opgenomen in je portfolio.

Persoonlijke ontwikkeling


Persoonlijke ontwikkelingsvaardigheden zijn kwaliteiten en capaciteiten die je helpen te groeien, zowel persoonlijk als professioneel. GildeLab zal je helpen je persoonlijke ontwikkeling te sturen. Door deze vaardigheden te begrijpen en verbeteren kun je je eigen potentieel maximaliseren. De vaardigheden waar je aan zult werken zijn communicatie, interpersoonlijk, organisatorisch, probleemoplossing, zelfvertrouwen en werkethiek.
Persoonlijke ontwikkelingsvaardigheden kunnen nuttig zijn voor alle aspecten van je leven; deze specifieke vaardigheden hebben vooral betrekking op je werk, en helpen je bij het realiseren van je carrière.


Loopbaanbegeleiding


GildeLab is vastbesloten om jou op de arbeidsmarkt te laten slagen. Om dat te bereiken bieden we je een mentorprogramma aan met toegewijde coaches. In zowel 1-op-1 sessies als in kleine werkgroepen werk je aan je zelfvertrouwen, een persoonlijk ontwikkelplan en aan een professioneel netwerk, om je kansen op een baan en/of vervolgopleiding te vergroten.

Professionele ontwikkeling


Om je professionele vaardigheden te verbeteren bieden we online cursussen aan, waarin je leert om je CV op te stellen, een motivatiebrief te schrijven, een sollicitatie voor te bereiden en een sollicitatiegesprek te voeren. Tijdens je on-the-job training zul je ook een portfolio opbouwen, waarmee je je praktische professionele vaardigheden op het gebied van mode-/lifestyle productie kunt presenteren.Hoe je vrijwilliger kunt worden ︎︎︎GildeLab's doel is om een brug te slaan naar werk of opleiding, en om jou te helpen nieuwe vrienden te maken, je zelfvertrouwen te vergroten en onderdeel te worden van een grotere gemeenschap.

Het programma bestaat uit een verbintenis voor 1 tot 2 jaar, waarbij je maximaal 12 uur (verspreid over twee dagen) per week werkt en leert, in een team van gelijkgestemde vrouwen. Je moet tenminste 18 jaar oud zijn, en enige naaivaardigheid hebben; ook moet je de ambitie hebben om na afloop verder te gaan naar een baan of vervolgopleiding in deze branche. Als je meer informatie wilt, of een afspraak wilt maken om de studio te bezoeken, neem dan alsjeblieft contact op.